Rijangstlabel.nl

VESEC is aangesloten bij de beroepsvereniging voor Rijangst Coaches, de coöperatieve vereniging Rijangstlabel U.A.

Rijangstlabel

 

Een Rijangstcoach is een ervaren instructeur en werkt onder de beroepscode van Rijangstlabel.
Doel van de Coöperatieve Vereniging Rijangstlabel is kennisvermeerdering, kwaliteitsmonitoring en de verbindende schakel tussen mensen met rijangst en de aangesloten Rijangstcoaches.

Om bij Rijangstlabel aangesloten te mogen zijn, dient de basisopleiding tot Rijangstcoach met positief resultaat te zijn afgesloten. Als Rijangscoach dien je de beroepscode te ondertekenen. Hierin staan allerlei verplichtingen en rechten die de cliënten de zekerheid geven dat er vertrouwelijk en integer met hen en hun gegevens zal worden omgegaan. Daarnaast dient de Rijangstcoach minimaal 2 van de 3 jaarlijkse bijeenkomsten van Rijangstlabel bij te wonen, waarbij de kennis en kunde van de Rijangstcoach wordt vergroot en de werkwijze van de Rijangstcoaches wordennafgestemd.

 

Wilt u meer weten over deze beroepscode, klik dan hier.

 

De zelfstandig werkende Rijangstcoach kan altijd een beroep doen op de kennis en kunde van psychologen die aan verschillende angstbehandelcentra zijn verbonden.

 

Mocht u besluiten om uw rijangst de baas te willen worden, kies dan altijd voor een gecertificeerde Rijangstcoach, die is aangesloten bij:

 Rijangstlabel

 

Dit geeft voor u het vertrouwen dat u met een deskundig Rijangstcoach te maken heeft.

 


Rijangstlabel