Rijangstbegeleiding helpt - Het verhaal van Ingrid

Onderstaand het verhaal van Ingrid Koppenol. Ingrid was onzeker geworden omdat ook zij al jaren niet meer had gereden. Deels was het dus onzekerheid door het ontbreken van ervaring maar aan de andere kant brak het zweet haar al uit bij de gedachte dat ze weer zou gaan autorijden. Het gevoel van vrijheid dat ze terug zou krijgen als ze weer zelf achter het stuur zou kruipen gaf voor haar de doorslag om toch contact met VESEC op te nemen.

 

Hieronder haar zelf geschreven verhaal.
Ingrid: “Sinds 1979 ben ik in het bezit van een rijbewijs en heb zeker 23 jaar niet meer achter het stuur gezeten. Het klassieke verhaal: van steeds minder helemaal niet meer autorijden. Met als gevolg het verlies van zelfvertrouwen en de ontwikkeling van angsten, zoals het niet onder controle hebben van rijden tijdens bepaalde omstandigheden, voor omgeving en parkeren.

In juni 2009 las ik de advertentie van Vesec, overwon een enorme drempel en maakte een afspraak voor een intakegesprek.

Hier heb ik geen spijt van gekregen: door de geduldige houding en leerzame uitleg van de rijinstructeur begon mijn zelfvertrouwen terug te komen en ging ik het autorijden zelfs weer leuk vinden.

Nu rij ik bijna dagelijks met veel plezier in mijn auto en zie autorijden als een uitdaging, i.p.v. een angstige bezigheid!

Nogmaals mijn hartelijke dank voor de uitstekende begeleiding,

 

Met vriendelijke groeten,

 

Ingrid Koppenol.

 

« vorige pagina