Geduld en begrip

Op rustige, geduldige, maar doortastende wijze maken wij u duidelijk dat u degene bent die het gedrag moet en kan veranderen. U zult na afloop in staat zijn om weer datgene te doen wat u zo graag wilt doen. Wij doen dit met de grondbeginselen van de cognitieve gedragstherapie, aansacht voor de ademhaling en spierontspanning..

Wij hebben zeer geduldige instructeurs die begrip opbrengen voor uw angst of weerzin. Zij zijn in staat om op deskundige wijze te analyseren waar uw uitdaging ligt. Zij kunnen u begeleiden en laten u presteren in uw eigen tempo. U zult merken dat u na afloop weer met vertrouwen en vooral plezier aan het verkeer deelneemt en.........UW VRIJHEID WEER TERUG KRIJGT!

En desgewenst kunnen wij u doorverwijzen naar angsttherapeuten, zoals psychologen of een therapeut voor de EMDR therapie.

We beginnen met een intakegesprek om de angst te analyseren.Meestal duurt een intake ongeveer één tot anderhalf uur.

Het blijkt in de praktijk vaak lastig vooraf aan te geven hoeveel uur we nodig gaan hebben tijdens de begeleidingen. Dit hangt af van uw eigen voortgang en uw wens om vlot danwel rustig aan uw ontwikkelingen door te maken. U bent zelf de sturende factor. Wij adviseren u slechts. 


De prijs van het intakegesprek bedraagt € 80,00. Deze prijs geldt ongeacht hoe lang het gesprek heeft geduurd. 


Vanzelfsprekend wordt alles zeer vertrouwelijk behandeld en leggen wij onszelf een geheimhoudingsplicht ten opzichte van derden op.

Belangstelling? Klik HIER en stuur een mail voor meer info of een afspraak!