Anonieme verhalen

Vaak krijgen we van de mensen die wij met rijangstbegeleiding hebben geholpen reacties. Soms per brief, vaak mondeling en soms per mail. Niet iedereen wil met naam genoemd worden. Hieronder een aantal reacties van mensen die na onze rijangstbegeleiding weer met vertrouwen aan het autorijden geslagen zijn:


 "Nu denk ik dat ik inmiddels ook wel weer zelf verder kan want ik heb een auto. Wie had dat vorig jaar januari kunnen denken! Het is een Corsa waar nog niet veel mee is gereden en hij heeft de laatste twee jaar bij iemand in de garage gestaan. Dus toch maar gekocht. Ik rij nu (bijna) iedere dag. Heel langzaam durf ik iedere keer een beetje meer. Ik ben nog vast van plan om naar Barendrecht te komen maar dan moet je nog wel even geduld hebben.
Maar voor nu alvast heel erg bedankt voor je hulp. Ik heb met plezier rijangstbegeleiding bij je gevolgd en ik ben blij dat ik weer kan autorijden."


 "Na een ongeluk een aantal jaar geleden te hebben meegemaakt en recent een paar bijna aanrijdingen durfde niet meer de snelweg op. Dat is als freelancer behoorlijk onhandig.  Na enig 'googlen' Rob Visser gevonden die in hetzelfde dorp als waar ik woon kantoor houdt. Lekker praktisch op de eigen fiets of  eigen auto er naar toe.  Bloed, zweet en ook tranen (de eerste les) maar uiteindelijk rij ik op alle wegen rond Rotterdam weer relaxt rond en heb ik na zeven lessen afgesloten met het zelfstandig rijden naar de Zeelandbrug.  Uiteraard heb ik deze overgestoken en ook een paar keer door de Westerscheldetunnel gereden. Als de rijangst terugkomt heb ik voortaan de regie om deze in goede banen te leiden.."


 .."Het heeft me zó veel zelfvertrouwen gegeven dat ik nu veel meer zelf rijd als we "verder weg" moeten. Gisteren heb ik naar Middelharnis gereden! In ieder geval bedankt voor "dat duwtje" dat ik net nodig had."


 ."Het gaat prima met me. Ik heb ondertussen een eigen auto waar ik haast iedere dag mee rij. Ik zat vanmiddag nog te denken waarom was ik nou eigenlijk bang? Vond het maar een raar iets van mezelf, maar ik ben blij dat ik naar jou toe ben gekomen anders had ik nog niet gereden denk ik. Het is erg handig zo een eigen autootje, je kan doen en laten wat je wil zonder dat je iemand zijn/haar auto nodig hebt."


.."Ha die Rob,
Stuur je even een foto door van mij en mijn nieuwe auto. Is ie dik of niet? Rijdt heerlijk, alleen het straatje keren duurt iets langer ;-)
Ben nog iedere dag blij met de lessen die ik van je gehad heb en het vertrouwen dat ik daarmee heb opgedaan, rij nu gemiddeld 1200 km per maand, heerlijk!
Heb je naam/ website al aan meerdere mensen gegeven, maar merk dat nog niet iedereen de stap durft te zetten, jammer.
Veel plezier en succes, groetjes Vrouwke."


 

Zo maar een paar (anonieme) verhalen om te laten zien dat het echt helpt om een ander met een deskundig oog naar uw rijangst te laten kijken.

 

« vorige pagina